0

Je Kadopa Winkelwagen is leeg

Ruilen & Retour

Ruilen & Retour

Is het product niet naar wens? Laat het ons binnen 14 dagen weten per email via: support@kadopa.nl en wij doen er alles aan om samen tot een oplossing te komen. Kunnen we het probleem niet oplossen en kom je in aanmerking voor retour? Dan zullen wij je retourinstructies toesturen. Wij bieden namelijk een niet-tevreden-geld-terug-garantie en storten het geld ter waarde van geretourneerde product(en), na verwerking van de retour, binnen 5 werkdagen terug op je rekening.

In de periode van 14 dagen na ontvangst van je bestelling heb je de mogelijkheid te herroepen. Je bent op tijd met herroepen als je de producten verzendt voordat deze termijn is verstreken. Tijdens deze bedenktijd van 14 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de originele verpakking. Je dient het product slechts in die mate uit te pakken, zodat je kunt beoordelen of je het product wenst te behouden. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een fysieke winkel zou mogen doen.

  • Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  • Om de hygiëne voor onze klanten te kunnen waarborgen, zijn sommige producten, zoals de Machouyou, verzegeld. Zo garanderen wij dat het product niet eerder in gebruik is geweest. U mag een verzegelde verpakking niet openmaken. Doet u dit toch? Dan zit u aan de koop vast en is retourneren niet meer mogelijk.
  • Let op: de kosten voor het retourneren van product(en) zijn voor je eigen rekening. Houd er rekening mee dat deze kosten ongeveer gelijk zijn aan de verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de zending. Je kan hier vooraf over worden geïnformeerd. 
  • Het consumentenretourrecht is niet van toepassing op zakelijke orders.

Vragen? Bel ons op +31 (0) 85 212 92 98 of mail ons op support@kadopa.nl