0

Je Kadopa Winkelwagen is leeg

Stoppen met speen en duimen hoe het werkt met Machouyou

 

Machouyou - Meest gestelde vragen  

Zie ook de video onderaan deze pagina.

 Kan mijn kind de Machouyou per ongeluk doorslikken? Nee, het is te groot om door te slikken. De maat  is ongeveer 5cm x 5cm en volgt de kaaklijn in de mond.

› Creëer je niet juist weer een andere verslaving? Zuigbehoefte is inderdaad een verslaving maar het mooie van Machouyou is dat het de verslaving juist stopt. Zo leer je de tong, tanden en kaken een natuurlijke houding aan te nemen. Na verloop van tijd zul je merken dat je kind helemaal geen behoefte meer heeft om de Machouyou in zijn/ haar mond te willen.

› Van wat voor materiaal is het gemaakt? Het is gemaakt van siliconen (dus BPA-vrij) en de kleuren zijn van voedselkleurstoffen (niet giftig, volledig natuurlijk).

 Waar wordt het gemaakt? Het product wordt gemaakt en gefabriceerd in het zuiden van Frankrijk.

› Hoeveel Machouyou's zijn er nodig om van de speen af te komen? Meestal is één Machouyou voldoende om van de speen af te komen. Wil je ook het gewenste effect voor het uitlijnen van de tanden dan houden we gemiddeld een traject duur aan van  ca. 3 maanden. Hiervoor adviseren wij minimaal 2 Machouyou's. De melktanden zijn scherper  dan de grote mensen tanden dus als je kind regelmatig bijt zal het levensduur van de Machouyou verkorten. Probeer hem of haar uit te leggen het product vast te houden tussen de tanden zonder hard te bijten.